Stoffeerderij Tiel

Stoffeerderij Tiel  Stoffeerderij Tiel

Onze stoffeerderij dicht bij Tiel kan ieder meubelstuk opnieuw stofferen. Hebt u een fauteuil met een versleten zitvlak of wilt u uw bankstel in een modern jasje steken? Wij hebben tijdloze, klassieke en moderne stoffen in ons assortiment, zodat wij nagenoeg aan iedere wens kunnen voldoen. Stofferen hoeft niet duur te zijn. Komt u maar eens langs. Wij geven u graag een scherpe offerte.

In de regio Tiel zijn wij niet de enige stoffeerderij. Toch onderscheiden wij ons. Dit doen wij onder meer door kwaliteitsstoffen tegen een betaalbare prijs aan te bieden, zodat u kunt zitten naar wens. Of om uw zitmeubel een tweede leven te geven. Hebt u bijvoorbeeld een Montis of Giorgetti zitmeubel, dan verzorgen wij de herstoffering tot in detail. Het zijn zitmeubelen met een uiterst mooie vormgeving. Versleten zitvlakken of armleuningen? Wij zorgen met onze moderne of Italiaanse stoffen weer voor een eigentijdse uitstraling.

Onze prachtige, kleurrijke stoffen bepalen de uitstraling van een ruimte. Het maken van de juiste keuze is dus erg belangrijk. Delicaat gestreept of effen gedempte kleuren? Bij het kiezen van de stof op een zitmeubel telt in de eerste plaats uw persoonlijke smaak. Immers de keuze in verschillende stoffen, dessins en vele kleurstellingen is enorm. Vele stoffen zijn combineerbaar. Door ons vakmanschap en keuze uit het beste materiaal geven wij uw zitmeubel een exclusieve uitstraling.

Wij hebben een showroom en stoffeerderij in Geldermalsen; op een steenworp afstand van Tiel. Wij komen vaak in de plaatsen Arnhem, Culemborg, Den Bosch, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Nijmegen, Tiel en de provincies Noord Brabant, Gelderland en Utrecht. Dit betekent dat wij maatwerk kunnen leveren, want wij hebben creatieve stoffeerders, materialen en machines in eigen huis. Na jarenlang gebruik van een fijn zitmeubel is het opnieuw laten stofferen geen overbodige luxe, want echte kwaliteitsmeubelen gaan een leven lang mee. Maar ook een eeuwenoude familiefauteuil van uw overgrootouders kunt u gerust naar ons brengen. Sommige zitmeubelen vertegenwoordigen een stuk familiegeschiedenis, en verdient het om in ere hersteld te worden.

Het vak van stoffeerder is eigenlijk een hele oude ambacht en ‘echt vakwerk sterf niet uit’. In onze stoffeerderij maken wij gebruik van de beste stoffen die perfect worden afgewerkt. Het is handwerk, wat met tijd, zorg en aandacht wordt gedaan door een professionele meubelstoffeerder. Maar eerst luisteren wij naar uw wensen. Wij denken graag met u mee over materiaal, kleur en de stijl die het beste past bij uw zitmeubel(en) zoals bijvoorbeeld:

  • Banken
  • Stoelen
  • Fauteuils
  • Hockers
  • Losse zitkussens
  • Pasbanken

Wij leveren vakwerk in onze stoffeerderij nabij Tiel. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. We bekijken eerst uw zitmeubel, bij u thuis of bij ons op het atelier om een idee te krijgen van de noodzakelijke werkzaamheden. Aan de hand van de door u gewenste bekleding, maken wij een offerte. Wij garanderen altijd een vakkundige bekleding tegen een scherpe prijs. Daarna maken wij met u afspraken over de productietijd.Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap