Meubels op maat

Meubels op maat  Meubels op maat

Meubels koopt u bij een meubelmaker. Dat klinkt op zich logisch, maar toch zijn er veel mensen die het voordeel van meubelen op maat (nog) niet zien. Vaak heeft dat met de gedachte te maken dat maatwerk meubels “duur” zouden zijn. De uiteindelijke kosten van een zitmeubel, interieur of keuken op maat zijn natuurlijk sterk afhankelijk van het model, materiaalkeuze en uitvoering. Vaak zijn er verschillende manieren mogelijk om tot een prijs te komen die echt niet zoveel afstaat van meubelen die kant en klaar in een willekeurige winkel worden gekocht. In onze showroom laten we u graag de vele mogelijkheden zien en denken we met u mee om binnen uw budget het gewenste maatwerk te leveren.

Van origineel ontwerp tot aflevering; Cozijnsen Zitmeubelen op het juiste adres, want dat is precies onze specialiteit! Door korte lijnen en een efficiënte wijze van werken is een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding zeker mogelijk. Hierdoor is maatwerk betaalbaarder dan vaak gedacht wordt. U krijgt bij ons in elk geval de best mogelijke kwaliteit, geheel op maat en naar uw specifieke wensen. Ook kundig advies en uitstekende service is bij Cozijnsen Zitmeubelen vanzelfsprekend en dit zit altijd bij de prijs inbegrepen! Al de door ons uitgebrachte offertes zijn geheel vrijblijvend. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent voordat u tot bestellen over gaat. Wij hebben voor veel klanten meubels op maat mogen maken. Waar onze klanten vandaan komen? Dit loopt van Tiel, Culemborg en Geldermalsen in Gelderland tot Utrecht en Leerdam, Zuid-Holland. Bent u de volgende?

  • Bankstellen op maat

Een bankstel is vrijwel altijd één van de meest centrale meubelstukken in een woonkamer. Daarom wilt u dat uw bank niet alleen erg lekker zit en ligt, maar dat deze er ook goed uitziet èn dat dit jaar na jaar zo blijft.

Ondanks dat er veel aanbod is, kan het een hele speurtocht zijn om uw ideale bank te vinden en soms ziet u door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer. Een bank of bankstel op maat kan dan het antwoord zijn. De voordelen zijn niet alleen dat u volledig vrij bent in het bepalen van de afmetingen, het gebruikte materiaal en afwerking. Ook krijgt u de beste kwaliteit en hoeft u niet ontzettend lang te wachten totdat u er van kan genieten, zoals bij veel bankstellen uit de gemiddelde meubelwinkel. U ziet, een bankstel op maat laten maken heeft veel voordelen.

  • Maatwerk interieurs

Naast de banken doen wij nog veel meer. Onze meubelzaak kan wat dat betreft een echte woonwinkel worden genoemd. Als het gaat om interieurinrichting kunnen wij interieurs compleet op maat maken. Van boekenkast tot dressoir en van industriële bank tot kast op maat. Heeft u stoelen waar u aan gehecht bent, maar deze kunnen wel wat nieuwe bekleding gebruiken? Onze stoffeerderij staat tot uw beschikking.

  • Waar wij vooral onze klanten bedienen

Nieuwegein, Houten, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Arnhem, Leerdam, Den Bosch, Nijmegen, Tiel en de provincies Utrecht, Gelderland en Noord Brabant.

  • Tot slot

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor u en uw woning? Mail of bel ons even. Of kom langs in onze showroom in Geldermalsen voor een kop koffie, een eerste indruk en een volledig vrijblijvend gesprek. We staan u graag te woord.Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap