Maatwerk meubels

Maatwerk meubels  Maatwerk meubels

Nog te vaak worden er meubels gekocht die in geen enkele verhouding staan tot de grootte van het vertrek. Jammer, want dit is absoluut niet nodig. Op maat gemaakte meubels geven een interieur een sfeervolle uitstraling. U voelt zich thuis en kunt ontspannen in uw eigen omgeving.

Steeds vaker zien wij dat mensen bijvoorbeeld een enorme relaxte zitbank hebben, maar soms is de ruimte te krap. Wat voor resultaat je dan krijgt is dat er een veel te groot meubelstuk in een wat kleinere woonkamer staat, waardoor het vertrek een benauwend gevoel kan geven. Een zitbank op maat gemaakt is dan een prima uitkomst. Woont u in ergens in Noord-Brabant, Utrecht of Gelderland? Brengt u dan eens een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Geldermalsen.

Een huis is belangrijk. In de meeste huishoudens neemt de woonkamer een centrale rol in. Het is een plek waar iedereen samenkomt om te eten, tv te kijken of onder het genot van een glas wijn te ontspannen. Fijne meubels vormen de basis van een gezellig interieur en al gauw komt maatwerk dan om de hoek kijken. Een te kleine tafel, te grote bank of een enorme wandkast zal snel afbreuk doen aan de uitstraling van een inrichting. Dit wilt u natuurlijk niet. Neemt u dan eens contact met ons op voor op maat gemaakte meubels. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

In onze sfeervolle meubelmakerij in Geldermalsen, provincie Gelderland, gaan wij voor u aan de slag. Allereerst maken wij een mooi en functioneel ontwerp. Daarbij staan uw wensen voorop, want smaak is heel persoonlijk. Wat u mooi vindt, hoeft een ander niet mooi te vinden en andersom. Wij maken meubels voor u, zoals u dit wilt. Rank, slank, sierlijk. Een pronkstuk om van te genieten.

We merken dat design meubels niet meer weg te denken zijn in een moderne inrichting. Hiervoor kunt u bij ons goed terecht, want wij hebben een eigen trendy productielijn. Betaalbaar en toch topkwaliteit. Het bestaat, wij laten u het graag zien. Daarnaast geven wij u zekerheid in de vorm van een garantie van wel drie jaar! Gaat er onverhoopt iets kapot? Dan repareren wij dit voor u. Wij halen en brengen het meubelstuk of u nu in Tiel, Arnhem, Den Bosch of Nijmegen woont.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor u en uw woning? Mail of bel ons even. Wij komen vaak in de plaatsen Arnhem, Culemborg, Den Bosch, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Nijmegen, Tiel en de provincies Noord Brabant, Gelderland en Utrecht. Of kom langs in onze showroom in Geldermalsen voor een kop koffie, een eerste indruk en een volledig vrijblijvend gesprek.Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap