Leolux meubels herstofferen

Leolux meubels herstofferen  Leolux meubels herstofferen

Leolux meubelen zijn geen gewone meubels. Ze zijn bijzonder en onderscheiden zich door hun originaliteit. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. De meubels van Leolux kunnen jarenlang meegaan, mits u ze af en toe laat herstofferen.

Intensief gebruik leidt altijd tot slijtage. Vervelende slijtagevlekken kunnen een doorn in het oog zijn, maar wij kunnen hier iets aan doen. Als specialist in herstoffering van onder andere Leolux meubels bent u bij ons aan het juiste adres, want wij weten precies hoe wij met een hoogstaand merk moeten omgaan. In onze meubelmakerij repareren en herstofferen wij alle soorten meubels van bankstel tot luxe fauteuils van topmerken! Uw sieraad is bij ons in vertrouwde handen.

Leolux meubels zijn niet goedkoop. Het is een behoorlijke investering waar u dan ook lang plezier van wilt hebben. Dit begrijpen wij als geen ander. Wij gaan als volgt te werk. U kunt ons een foto van uw huidige meubelstuk sturen, zodat wij u een prijsopgave kunnen doen. De prijs is afhankelijk van de grootte en de kwaliteit van de stof. Wij geven u de beste opties tegen een betaalbare prijs.

Is één van uw Leolux meubelen beschadigd? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij repareren meubels van ieder formaat van stoel tot grote bankstellen. Wij hebben een eigen ophaal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken hoe u het meubelstuk bij ons kunt krijgen. Leolux meubels herstofferen is voor ons dagelijks werk.

Wij zorgen ervoor dat uw stoel of bank er straks weer als nieuw uitziet. Mensen zullen denken dat u een nieuw interieur he eft aangeschaft. Leuk, hé? Neemt u maar eens contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of naar onze showroom komen in Geldermalsen. Wij komen vaak in de plaatsen Arnhem, Culemborg, Den Bosch, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Nijmegen, Tiel en de provincies Noord Brabant, Gelderland en Utrecht. Graag tot dan.Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap