Gispen meubels herstofferen

Gispen meubels herstofferen  Gispen meubels herstofferen

Gispen meubels herstofferen is vakwerk. Wij hebben ervaren meubelmakers in dienst die deze klus goed en betaalbaar voor u kunnen klaren. De meubelen zijn op zo’n manier gemaakt dat deze garant staan voor een lange levensduur, maar door omstandigheden kan de stof schade vertonen. Zonde en zeker de moeite waard om opnieuw te laten stofferen.

Gispen meubels stofferen wij niet alleen, want wij repareren deze mooie meubelen ook! Een ongeluk zit in een klein hoekje en een meubelstuk kan altijd een beschadiging oplopen, hoe voorzichtig u ook bent. Als de schade door derden is ontstaan, hebt u wellicht recht op een vergoeding vanuit uw inboedelverzekering. Dit is mooi meegenomen.

Gispen meubelen staan erom bekend duurzaam te zijn, maar ook daar kunnen bijvoorbeeld stiknaden van kussens of fauteuils kunnen na verloop van tijd breken. Het gevolg is dat de vulling door de open naden naar buiten komt. Wij repareren de naden zonder dat de rest van de stoffering vervormt. Desgewenst kunnen wij de meubels herstofferen als u ‘gewoon’ eens een keer iets anders wilt.

De meubels van Gispen zijn meestal echte designmeubelen. De look is belangrijk en bij het repareren van deze meubelen houden wij daar dan ook rekening mee. U krijgt weer een originele meubelstuk terug zonder beschadigingen. Hiermee komt eigenzinnige sfeer en comfort weer terug in uw woning of op kantoor.

Wij komen vaak in de plaatsen Arnhem, Culemborg, Den Bosch, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Nijmegen, Tiel en de provincies Noord Brabant, Gelderland en Utrecht.

Gispen heeft de afgelopen jaren diverse kantoorconcepten ontworpen zoals het huis en kantoor van de toekomst in Amsterdam. Een aantal bedrijven zijn op die basis overgegaan naar een totaal nieuwe inrichting. Ook voor hun geldt: voor een herstoffering of het repareren van Gispen meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren betaalbare prijzen. U bent altijd een stuk voordeliger uit dan dat u nieuwe meubelen koopt. Neemt u maar eens contact met ons op. U zult verrast zijn over het resultaat. Graag tot ziens.Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap