Gelderland meubels herstofferen

Gelderland meubels herstofferen  Gelderland meubels herstofferen

Gelderland meubels: wie kent ze niet? Ze zijn populair, want het zijn meubelen voor iedere generatie. We vinden ze in veel huishoudens. De trendy look en mooie stoffen zorgen voor duurzaamheid. Maar voor alles geldt: wat gebruikt wordt is onderhevig aan slijtage. Ditzelfde geldt voor meubels van Gelderland. Van tijd tot is herstoffering nodig en het is bijna onvermijdelijk dat een meubelstuk een keer kapot gaat. U kunt dan bij ons terecht, want stofferen en repareren doen wij goed én voordelig.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het herstofferen en repareren van meubels van topmerken. Gelderland meubelen is daar één van. De meubels stofferen wij op originele wijze met de daarbij behorende kwalitatief hoogwaardige materialen en hoezen. Om uw meubel zo mooi mogelijk te houden kunnen wij deze voorzien van bijvoorbeeld stoffeerstrippen aan de hoes, zodat u de stoffering er eenvoudig kunt afhalen en opzetten. Altijd makkelijk als er een ‘ongelukje’ gebeurt.

Gelderland meubels herstofferen is voor ons altijd een uitdaging, want dit merk vraagt om kwaliteit. En dit krijgt u! Het kan ook zijn dat uw fauteuil of bankstel in de loop van de tijd wat oneffenheden vertoont of is doorgezakt. Te hard neerploffen op de bank en een spant kan breken. Wij repareren uw meubelstuk op originele wijze.

Ons bedrijf uit Geldermalsen, provincie Gelderland, kunt u bellen voor een afspraak. Voordat wij de reparatie van uw meubelstuk gaan uitvoeren krijgt u eerst een prijsindicatie. U kunt dan de afweging maken om het wel of niet te doen. Zo ja, dan kunnen de meubels, tegen een kleine meerprijs, gehaald en gebracht worden. Binnen een straal van 25 km is het zelfs gratis! Wij komen vaak in de plaatsen Arnhem, Culemborg, Den Bosch, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Nijmegen, Tiel en de provincies Noord Brabant, Gelderland en Utrecht. Gelderland meubels herstofferen of repareren? Bij ons zit u goed. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap