Eleonora meubelen

Eleonora meubelen  Eleonora meubelen

De collectie van Eleonora biedt meubelen voor verschillende woonstijlen. Van klassiek tot modern. Ook voor het mixen van woonstijlen zijn deze meubelen geschikt, want vaak vinden we meer dan een woonstijl leuk. Klassiek met modern? Het contrast tussen twee woonstijlen maakt het interieur juist interessant en onvoorspelbaar. De klassieke tint komt vanuit de kleurencombinatie van zwart en hout, maar door moderne details in de ruimte zelf zoals de lambrisering of strakke vloer komt als het ware een mix tot stand. Eleonora meubelen geven sfeer in elke ruimte. In onze showroom in Geldermalsen kunt u alvast iets van deze sfeer proeven. Ook voor het stofferen en/of herstofferen van meubelen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Met Eleonora meubelen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. U kunt geheel uw eigen woonstijl creëren met de eettafels, stoelen, dressoirs, kasten, fauteuils en bijbehorende accessoires die deze Nederlandse producent te bieden heeft. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met betaalbare prijzen maken dat deze meubelen geschikt zijn voor elk interieur én budget. Binnen uw budget meubelen kopen, betekent dat u geen rekening hoeft te houden met extra financiële factoren. U kunt gaan voor kwaliteit en uw interieur invullen naar uw smaak en stijl.

Het stofferen van Eleonora meubelen wordt met uiterste precisie gedaan. Met moderne machines afgewisseld met ambachtelijk handwerk. Als we het hebben over stofferen of herstofferen gaat het voornamelijk om stoelen en banken. In tegenstelling tot andere materialen is een gestoffeerde stoel meestal comfortabel opgevuld. Echt comfort zorgt voor een perfecte ondersteuning. Elk mens is anders qua lichaamsbouw, lengte en gewicht. Dat betekent dat een stoel of een bank voor iedereen aan andere voorwaarden moet voldoen. In onze showroom kunnen wij u zitadvies geven, zodat u straks kunt genieten van ultiem zitcomfort.

Zitmeubelen van Eleonora vertolken de rol van rustpunt. Een moment om helemaal tot rust te komen, met een goed boek of door middel van een welverdiend middagdutje. Echter, Eleonora biedt meer zoals kasten, dressoirs en tafels die uw interieur helemaal compleet maken. Hout, metaal of een combinatie van beide materialen brengt uw ietwat ingedutte interieur weer tot leven. Zwaai erdoorheen met Eleonora meubelen en u krijgt een totale metamorfose. Warm en knus.

Hoewel warmte misschien een vaag begrip is, weet iedereen wat daar in een interieur mee wordt bedoeld, een gezellige, rustige en knusse sfeer. Wilt u meer rust brengen in uw interieur? Kies dan voor Eleonora kasten met deze deuren. Minder slordig en hier creëert u lekker wat extra opbergruimte zonder dat iemand het ziet. Wilt u meer kleur? Voor veel mensen geldt dat de meubelen een rustige basiskleur hebben en dat deze opgefleurd worden met leuke accessoires met wat fellere kleuren.

In onze showroom in Geldermalsen vindt u diverse meubelopstellingen. Wij hopen u hiermee te inspireren. Uiteraard vindt u hier ook de mooie collectie van Eleonora. Wilt u oude meubelen laten stofferen? Kies uw stoffen met onze online stoffentool. Deze unieke servicetool geeft u de mogelijkheid om een prachtig voorbeeld te krijgen van het eindresultaat van de meubelen die u wilt herstofferen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij bedienen een breed werkgebied. Hieronder treft u een aantal plaatsen en provincies aan, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

 • Arnhem
 • Culemborg
 • Den Bosch
 • Gelderland
 • Gorinchem
 • Houten
 • Leerdam
 • Nieuwegein
 • Nijmegen
 • Noord Brabant
 • Tiel
 • Utrecht


Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap