Eleonora fauteuils

Eleonora fauteuils  Eleonora fauteuils

Eleonora fauteuils met bijpassende hockers zijn stijlvol en mogen niet ontbreken in uw interieur. Ze zijn er in verschillende bijzondere modellen met en zonder armleuningen. Het zijn meubelstukken die u niet in elk interieur vindt. Kies voor Eleonora fauteuils als u eens iets heel anders wilt. Vindt u de kleur niet mooi? Wij kunnen voor u hockers én fauteuils in elke gewenste kleur stofferen en/of herstofferen. Wilt u persoonlijk advies? U bent van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. Centraal gelegen, dus makkelijk bereikbaar.

De nieuwe collectie van Eleonora biedt fauteuils, hockers én banken van hoogwaardige kwaliteit. Geschikt voor elke woonstijl, van klassiek tot industrieel. Van stof én van echt leder, zoals de Chesterfield Vintage. Chesterfield fauteuils en banken zijn zitmeubelen die zich kenmerken door een terugkerend ruitenpatroon in de leuning en zitting, met op elke hoek van de ruit een knoop. Een originele heeft daarnaast een genagelde voorzijde.

Van oorsprong is een Chesterfield uitgevoerd in leder, maar tegenwoordig zijn ook andere stofferingen beschikbaar. Ze komen het best tot hun recht in een klassiek interieur, maar kan ook prima bij een andere woonstijl. Tegenwoordig zijn er heel veel varianten verkrijgbaar op het originele Chesterfield model. De Eleonora Chesterfield voldoet aan alle verwachtingen. Door zijn populariteit kunt u deze nu ook kopen in verschillende prijsklassen. Betaalbaar en luxe!

Eleonora produceert spraakmakende meubelstukken. De comfortabele fauteuils en hockers zijn blikvangers. Behalve herkenning spelen nog meer aspecten een cruciale rol bij het interieur als eyecatcher. Een warme sfeer én een gevoel van welkom zijn, kunnen een interieur maken of breken. Het mooiste interieur is daar waar u zich thuis voelt. Kleuren, verlichting, indeling en het gebruik maken van verschillende soorten materialen, bepalen de uitstraling en sfeer. Daarin hebben elementen als fauteuils, banken, tafels een grote invloed.

Fauteuils van Eleonora kunnen wij voor u stofferen in elke gewenste kleur. Stoffering is onderhevig aan mode. Een eeuw geleden zagen onze meubels en interieurs er heel anders uit dan nu. Men gebruikte andere materialen en kleuren voor de stoffering. Tegenwoordig bestaan veel stoffen uit kunststof. De meubelcollectie van Eleonora is enorm breed en sluit aan bij de meest uiteenlopende woonwensen.

Woonwensen is een ruim begrip. Het zijn wensen die mensen hebben ten aanzien van hun woning en de directe omgeving ervan. Men wil nu vaak een tuin, grote badkamer, meerdere slaapkamers, gezellige omgeving, winkels in de buurt en een fantastische inrichting. Weet wat u wilt, en vooral ook wat u niet wilt. Dat maakt het zoeken naar passende meubelen een stuk eenvoudiger. U kunt immers veel gerichter zoeken als u uw woonwensen duidelijk voor ogen heeft.

Een bezoek aan onze showroom in Geldermalsen zal een eyeopener voor u zijn. Wij hebben fauteuils, hockers, Chesterfield en andere meubelstukken van topmerken, zoals Eleonora voor u. Ook bieden wij mogelijkheden voor het stofferen en/of herstofferen van uw meubels. Wij bedienen een breed werkgebied. Onderstaand treft u aantal plaatsen en provincies, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

 • Arnhem
 • Culemborg
 • Den Bosch
 • Gelderland
 • Gorinchem
 • Houten
 • Leerdam
 • Nieuwegein
 • Nijmegen
 • Noord Brabant
 • Tiel
 • Utrecht


Copyright 2020 Cozijnsenmeubelen.nl | Contact | Sitemap